0-1 години

Първите месеци

яожажазджеазцдижнтезцадижнзецдижтнджнижшзеиднояаожежиоеижоеижоеижоеижоеижоеио...

1-3 години

3-6 години

6-9 години

Игри за смятане

цифриииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии...

9-12 години

12-15 години

Подкрепяме родителите, учители и специалисти  с инструменти и образователни ресурси с които децата да се учат докато се забавляват и играят

Какво е абонаментна кутия смисъл?

Кутия Смисъл предлага първата абонаментна кутия за деца в България. Всеки месец ще ви изненадваме с разнообразни и интересни игри и занимания за деца между 4 и 9 години. Кутия Смисъл не е просто кутия с игри! Това е ежемесечна кутия, пълна със специално създадени и разработени игри и занимания на различна тематика, които подпоман децата да се развиват когнитивно, емоционално и социално. Темата обединява игри, занимания, експерименти, които насърчават децата да създават, изследват и учат чрез игра.

Поръчай

Кутия СМисъл е създадена за деца между 4 и 9 години. Всеки месец можеш да поръчаш своята кутия с игри и занимания на различна тема.

Какво е абонамента кутия смисъл?

Получи

Доставяме твоята кутия за месеца, за който си поръчал до твоята врата напълно безплатно. Доставката на месечните кутии е между 1-во и 5-то число. Плащането става с наложен платеж.

Учи, забавлявай се, играй

Всеки месец получавате от 5 до 7 забавни и образователни игри, създадени специално за възрастта на вашето дете.Отворете кутията и се забавлявайте и учете през целия месец.

свържи се с нас