Игрите и заниманията в кутия смисъл подпомагат:

Физическо развитие

Игрите и заниманията подпомагат грубата и фината моторика. С игри, които насърчават децата да се движат децата развиват сила, мускулен контрол, координация и рефлекси.От физическото развитие в детска възраст зависи развитието и в други области. Грубата моторика служи за основа за развитито на фините двигателни умения, която пък от своя страна подпомага когнитивното развитие и развтието на езика при децата.

Емоционално развитие

Материалите ни акцентират върху емоциционалното развитие на децата и помагата за по-добро разбиране на собствените и чуждите емоции както и умения за контрол и регулация. Предлагаме игри, които насърчават децата да комуникират и да обсъждат емоциите, чрез различни истории и въображаеми ситуации, които подпомогат изграждането на добри взамиотношения.

Креативност и въображение

Игрите и заниманията, които предлагаме развиват креативността, изобретателността и нестандартното мислене Въображението, изпробването на нови начини за правене на нещата и експериментирането помагат за развитието на критичното мислене у децата и насърчават творческото решаване на проблеми.

Социално развитие и адаптивност

Игрите ни не случайно предлагат начини за съвместна игра, споделяне и сътрудничество. Играта с другите означава да забележите социални знаци, да слушате и да вземете гледната точка на друг човек – ключови аспекти за развиване на съпричастност. Социалната игра също изисква от децата да споделят идеи и да изразяват чувства, докато преговарят и постигат компромиси. 

Когнитивно развитие

Занимания, специално създадени, за да  стимулират развитието на вниманието, паметта и способността на вашето дете да се фокусира, математическите и логически умения. Игрите насърчават децата да броят, класифицират и създават и изследват модели.

Език и комуникация

Освен забавления, играчките подпомагат езиковото развитие на детето ви. Детето ви развива лексика, придобива увереност относно използването на различни думи. Стимулираме децата да практикуват разказване на истории, което обогатява речника им, ккато и уменията им за писане.

често задавани въпроси

Какво е кутия СМисъл?

Това е ежемесечна кутия, пълна със специално създадени и разработени игри и занимания,, обединени от обща тема. Всеки месец има специални и няколко на брой игри и занимания за Вашето дете, свързани с темата.

Колко струва?

Абонаментната кутия СМисъл струва 49.90 лв.

Какво има в кутията?

Всяка една кутия съдържа между 5 и 7 занимателни игри, експерименти, арт занимания, както и всички необходими материали – като моливи, тиксо и всякакви необходими материали за всяко едно от заниманията, за да играете, учите и да се забавлявате цял месец.

Трябва ли да платя за доставка?

Не! Получавате вашата кутия напълно безплатно.

Как мога да платя?

Засега приемаме плащания с наложен платеж.

Къде ще получа Кутия Смисъл?

Получавате Кутия Смисъл директно да посочен от вас адрес.

Мога ли да поръчам кутия Смисъл като подарък?

Разбира се.

Можете да изпратите кутията като подарък- детето на което я изпращате ще получи кутията с персонално съобщение от вас!

Мога ли да се абонирам за кутия СМисъл?

От  октомври можете да се абонирате за месечните кутии СМисъл.
Абонаментите предлагат различни отстъпки, които можете да ползвате.
Можете да се откажете от абонамента по всяко време.

За каква възраст са подходящи кутиите?

Месечните кутии Смисъл са подходящи за деца между 5 и 9 години.

За по-малки деца ще е необходима помощ, за да завършат или направят някои от заниманията.

Разбира се деца на всяка възраст могат да играят и да учат с Кутия Смисъл.

 

Защо да поръчам Кутия СМисъл?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis at lacinia augue. Duis a porta purus. Vestibulum venenatis ac tortor quis ullamcorper. Mauris iaculis ultrices ante ac rutrum. Nunc sed scelerisque enim. Aliquam vel urna consequat, condimentum ligula ut, auctor mi. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

Искате да поръчаме кутия Смисъл за вашето училище или образователен центтърър?

Можем да ви изпратим кутия с оброзавателни материали за деца на Вашата възраст във Вашия център или Детска градина съобразен с броя на деца, които искате  да ползват кутията.

Моля ви свържете се с нас на имейл info@box.smisul.org за повече детайли.

свържи се с нас