Екип

Анета

Казвам се  Анета, работя като психолог и психотерапевт, но преди всичко в последните 13 години към майка.

Работата ми с деца ме научи да вярвам в силата на играта. Моите собствени деца ми показаха и научиха да се доверя на ценността на детската игра, на опита им, на спонтаността и креативността.

Кутия Смисъл се роди като идея и начин да обединя знанията, опита и желанието си да има смислени, креативни ресурси за деца, които да ги развиват. Да има дам възможност едновременно да учат, играят  и да се развиват. Вярвам че играта може да обедини теми като емоции, наука, история, свят, общуване и още много други.
Искам да споделя терзи ресуси с  родители, учители, специалисти и всеки,  за който децата са бъдещето.

Ренета

Казвам се Ренета, актриса съм и работя с деца – играем, учим и се забавляваме създавайки един цветен свят, изпълнен с форми и предмети родени във въображението ни и създадени с ръцете ни. В нашите срещи те ме учат да летя върху крилете на фантазията пресътворявайки красивите им идеи и мечти в проекти. Вдъхновяват ме новите достижения в науката, индивидуализирания съвременен прочит на класическото изкуство, личните истории определящи изборите ни в живота и свободата да съм в природата.

Кутия Смисъл за мен е възможност да сложа частички от своите вдъхновения и да провокирам любопитство и нови открития в децата в моментите в които не се виждаме на живо, но пък толкова много ни се играе.

 

Биляна

Аз съм художник- сценограф и много обичам да работя, тоест да споделям игрите с децата. Тяхното въображение е необятно и за мен е огромно удоволствие да участвам в проекти, където творим и фантазираме по детски. Аз съм „майката“ на нашите геройчета Сми и Мила и се надявам те да станат ваши другари и водачи в приключенията, които сме ви подготвили. Вярвам, че всяко дете е артистично и креативно. Няма нищо по-хубаво и удовлетворяващо за мен да работя с и за децата.

Нашият екип ще се погрижи да се чувстват прекрасно, ще им помогнем да разкрият своя талант и най-важното да се забавлявате заедно.

Искаме да дадем на всяко дете знания и преживявания, които развиват потенциала му.

Защото всяко дете заслужава да играе и учи по смислен и забавен  начин.

 

Работим за изграждането на поколение от ангажирани, креативни, решаващи проблеми деца които ще трансформират света


Подкрепяме родителите, учители и специалисти  с инструменти и образователни ресурси с които децата да се учат докато се забавляват и играят

Предлагаме креативни образователни ресурси, които дават възможност на децата да учат, играят и да се развиват.

Кутия СМисъл обединява образование и смисъл, креативност и игра и подпомага деца в техния път към личностно израстване.

 

Защото знаем, колко важна е играта!

свържи се с нас